Jim Carrey Nettet - Stedet for Carrey-fans...


NYHEDER

       NOVEMBER  2014


(27.11.14) AKTUEL I DAG - 5 STJERNER

"Dum og Dummere 2" er fra i dag aktuel i biografen. Se den her i weekenden! Filmen har fået middelkarakterer i de fleste TV programmer og aviser i dag. Bedst er anmeldelsen fra Berlingske, som giver filmen 5 stjerner og uddyber:
"Et varmt hjerte... Brutalt politisk ukorrekt."


YES


Her er nogle anmeldelser samlet:

Berlingske -
B.T. -
CinemaZone.dk -
CinemaOnline -
Cutmagasin.dk -
Dagbladenes Bureau -
Ekstra Bladet -
Filmland.dk -
Filmland, P1 -
Filmmagasinet Ekko -
Filmz.dk -
Filmselskabet, DR -
Filmplus -
Jyllands-Posten -
Metroxpress -
Nordjyske Stiftstidende -
Pixel.tv -
Politiken -
Soundvenue -
Søndagsavisen -(25.11.14) VINDERE I KONKURRENCEN

Vinderne i vores "Dum og Dummere 2" konkurrence sluttede igår. Vi har udtrukket vinderne i samarbejde med UIP. De er:
Zana Terzic
Benny Thomsen

Stort tillykke med billetterne og god fornøjelse i biografen. De vil blive sendt til jer snarest og vil kunne bruges ca. en uge efter premieredatoen.


(18.11.14) NR. 1 I USA

"Dum og Dummere 2" havde amerikansk premiere i weekenden og gik direkte nr. 1 med en indtjening på 36 millioner dollars. En meget flot åbning med god konkurrence fra andre store film. Lad os håbe det samme sker i Danmark om 2 uger når ventetiden er slut.

Husk du kan vinde biografbilletter her på hjemmesiden og i øvrigt læse alt om filmen. God fornøjelse.


(09.11.14) DANSK DUM TRAILER

Om under 20 dage er der dansk premiere på "Dum og Dummere 2". UIP er begyndt markedsføringen og har TV spot og trailer klar. På YouTube kan den danske trailer blandet ses. Den er også sat ind som annonce på mange hjemmesiden.

Se den danske trailer her:

(06.11.14) BILLEDER FRA D&D2

Mange "Dum og Dummere 2" billeder er lagt på nettet. De viser mange sjove scener med Lloyd og Harry fra filmen. Ventetiden for filmen går hurtigere med alle billeder og video klip der kan ses på nettet.

Herunder kan nogle af billederne ses. Gå til Galleriet for de resterende 15 billeder.


Dumb and Dumber To

Dumb and Dumber To

Dumb and Dumber To

Dumb and Dumber To

Dumb and Dumber To

Dumb and Dumber To(03.11.14) KONKURRENCE

Om kun 24 dage har "Dum og Dummere 2" premiere i de danske biografer. Tiden vil flyve afsted, en film vi har ventet i 20 år på fortsættelsen til. Det kan da kun blive forrygende. I samme forbindelse har du mulighed for at vinde fribilletter til filmen. Konkurrencen kører i samarbejde med den danske distributør United International Pictures, hvor vi udlodder præmier.

Du skal besvare spørgsmålet på konkurrencesiden for at deltage i konkurrencen. Klik her for at gå til konkurrencen. Vindere kontaktes direkte og kan ses på konkurrencesiden.


YES       OKTOBER  2014


(31.10.14) DUM OG DUMMERE 2 TV SPOTS

Med under en måned til den danske premiere på "Dum og Dummere 2" er der begyndt at komme flere billeder, plakater og trailere frem. I biograferne rundt i landet kan plakaten og flere displays ses. Nedtakten er begyndt, hvor bliver det bare godt. I næste måned vil vi i samarbejde med den danske distributør UIP køre en konkurrence. Mere snart om det.

I USA er der lanceret adskillige TV spots. Se nogle af dem her:

Idiots:Find Her:(30.10.14) LATE SHOW WITH DAVID LETTERMAN

I USA har "Dum og Dummere 2" premiere den 14. november, 2 uger før den danske premiere. Med så kort tid til premiere er den afsluttende del af promoveringen i fuld gang. Hver dag kan man følger Jim Carrey eller Jeff Daniels i talkshows på TV. Den anden dag var ingen undtagelse, da gæstede det populære show "Late Show with David Letterman".

Det blev en aften fuld af grin da han har svært ved at forholde sig helt roligt i disse shows. Han lagde ud med at snakke om arbejdet med Dum og Dummere 2 og prøvede også at teste Letterman for Ebola. Flere videoklip fra showet kan findes på YouTube ligesom billeder kan ses i vores Galleri.

Desværre er showet ligesom Saturday Night Live taget af sendefladen på TV 2 Zulu i år. Så det kan kun ses over internettet.

Billeder fra showet:

Jim Carrey

Jim Carrey(26.10.14) BILLEDER FRA SNL

I aftes var Jim Carrey vært på hans 3. omgang af sketch showet Saturday Night Live. Det var en aften fuld af latter. Det blev til 5 sketches, hvor flere kan ses på YouTube. Desværre kommer showet ikke på TV 2 Zulu mere, da de har valgt ikke at forlænge kontrakten.

Se billeder fra showet i Galleriet på Jim Carrey Online. Følg linkene her:

Carrey Family Reunion:

Jim Carrey


Jim Carrey Halloween Monologue:

Jim Carrey


Lincoln Ads:

Jim Carrey(12.10.14) SATURDAY NIGHT LIVE

Jim Carrey skal være vært på det legendariske show Saturday Night Live den 25. oktober. Det bliver 3. gang Jim Carrey vender tilbage til showet hvor han har haft meget morsomme optrædender.

Ud over datoen er det også blevet offentliggjort at det er Iggy Azalea, der står for de musikalske indslag i løbet af sketchshowet, som minder meget om det danske Live fra Bremen.


Jim Carrey(08.10.14) DANSK PLAKAT

Universal har offentliggjort den danske filmplakat for Dum og Dummere 2. Se den herunder.


Dum og Dummere 2


       SEPTEMBER  2014


(20.09.14) BILLEDER FRA DUM2

Universal har udsendt det første officielle billede fra "Dum og dummere 2" med Jim Carrey og Jeff Daniels, der vender tilbage i rollerne som Lloyd og Harry i fortsættelsen af "Dum og dummere" fra 1994.

I "Dum og dummere 2" er der gået 20 år, siden vi sidst så Harry og Lloyd. De to tumper tager nu ud på et nyt eventyr for at finde deres børn i håbet om at få en nyre. De ender dog snart i store problemer, og før de ved af det, prøver en kvinde både at slå sin mand, sin sted-datter og dem ihjel.

"Dum og dummere 2" er ligesom den originale film instrueret af Bobby og Peter Farrelly. Filmen rammer lærredet til november i USA. Sjovt nok passer det med, at det er 20 år efter originalen.


Jim Carrey


       AUGUST  2014


(20.08.14) NY PLAKAT

I Luc Bessons biografaktuelle "Lucy" spiller Scarlett Johansson en kvinde, der pludselig får muligheden for at bruge 100 % af sin hjernekapaticet. Taglinen på plakaten til filmen lyder: "Den gennemsnitlige person bruger kun 10 % af sin hjernekapacitet. Forestil dig, hvad hun kan udrette med 100 %".

I to nye plakater til komedien "Dumb & Dumber To" laver Jim Carrey og Jeff Daniels et twist på taglinen fra "Lucy", så den passer bedre til deres mildest talt uintelligente karakterer, Harry og Lloyd.

"Den gennemsnitlige person bruger kun 10 % af sin hjernekapacitet. Forestil dig, hvad han kan udrette med 1%." Du kan se de morsomme plakater ved at trykke under billedet her i nyheden.

Du kan se Jim Carrey og Jeff Daniels bruge 1 % af deres hjernekapacitet, når "Dumb & Dumber To" får premiere herhjemme den 27. november.


Jim Carrey
(05.08.14) TRAILEREN ER KOMMET

Vores allesammens yndlingsidioter Lloyd og Harry er tilbage!

Traileren til "Dum og Dummere To" fik premiere i aftes i "The Tonight Show med Jimmy Fallon".

Og efterfølgeren til komediehittet "Dum og Dummere" fra 1994 ser ikke ud til at spare på idiotiske optrin og platte jokes.

"Dum og dummere 2" er ligesom originalen instrueret af Bobby og Peter Farrelly. Filmen får premiere den 27. november i Danmark – 20 år efter originalen.

       JANUAR  2014


(15.01.14) ANCHORMAN 2 HANDLINGEN

Om få uger er der dansk premiere på efterfølgeren til hittet "Anchorman" fra 2003. Denne gang har Jim Carrey en rolle i filmen som canadisk nyhedsvært. Det er begrænset spilletid, men ser meget sjovt ud. Her er handlingen på dansk fra den danske distributør UIP.

Ron Burgundy (Will Ferrell) har lagt 70'erne bag sig og vender tilbage til nyhederne i "Anchorman – Fortsat flimmer på skærmen". Men han er ikke alene. For både hans medvært og kone Veronica Corningstone (Christina Applegate) og de andre nyhedsværter, vejrværten Brick Tamland (Steve Carell), reporteren Brian Fantana (Paul Rudd) og sportsværten Champ Kind (David Koechner) er tilbage. Og denne gang prøver de kræfter med noget helt nyt: En 24-timers nyhedskanal!


Jim Carrey(09.01.14) KICK-ASS 2 PÅ DVD/BLU-RAY

I dag udsendes "Kick-Ass 2" på DVD og Blu-ray i de danske butikker.

For den diminutive, selvudnævnte superhelt Hit Girl vækker ingen udfordring større rædsel end … at skulle passe ind i en high schools teenagepigegruppe som bare Mindy. Faktisk vælger hun helst at pjække for at holde formen ved lige, og hun får snart selskab af den lidt ældre Dave, der i sin tid satte gang i bølgen af ’superhelte’ ved at optræde som Kick-Ass. Da de bliver afsløret i aktion mod en bande bøller, må Mindy imidlertid love sin værge at tage skolen og (gys) almindelige pigeting seriøst. Dave derimod bliver optaget i en gruppe superhelte under navnet Justice Forever, anført af Oberst Stars and Stripes. Her opdager han, at spændingen ved at gå med maske også kan være direkte ophidsende – i hvert fald for gruppens kvindelige medlem, Night Bitch. Men snart trues de selvudnævnte superhelte af The Motherfucker – ingen anden end Kick-Ass’ gamle nemesis Red Mist – der har brugt sin formue på at samle verdens afskum i sin hær, bl.a. den over 2 meter høje Mother Russia. Snart bliver det meget svært for Mindy ikke at trække i Hit Girl uniformen igen …

Jeff Wadlow har samlet hele holdet fra ”Kick-Ass” og tilføjet et endnu større og endnu mere farverigt persongalleri af superhelte og – skurke til gensynet med Dave og Mindy, der måske er gode til at bekæmpe forbrydelser, men til gengæld har svært ved at tilkæmpe sig en plads i det normale teenagehierarki. Aaron Taylor-Johnson og Chlöe Grace Moretz er tilbage som den dynamiske duo (eller noget i den stil) og Christopher Mintz-Plasse har fundet et endnu mere outreret kostume som The Motherfucker. Jim Carrey trækker i de nationale symboler som Oberst Stars and Stripes i ”Kick-Ass 2”.


Jim Carrey


       DECEMBER  2014


(24.12.13) GLÆDELIG JUL

Julen er tiden hvor vi er sammen med vores kære og deler gode stunder med glæde og kærlighed.

Jeg vil gerne på vejne af Jim Carrey Nettet og teamet fra vores amerikanske udgave takke alle for fortsat at følge hjemmesiden og dele jeres historier om Jim Carrey.

Håber du får en rigtig glædelig jul


Jim Carrey(18.12.13) ANCHORMAN 2 HJEMMESIDE

Jim Carrey's kommende film har fået dansk titel og hjemmeside. I Danmark lanceres filmen som "Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen". Det er efterfølgeren til den store succes fra 2003.

Filmen får dansk premiere om godt en måned, men i dag kan den ses i USA i over 3000 biografer. Op til premieren i Danmark vil vi poste nye billeder og videoer. Indtil da, tag et kig på den danske hjemmeside, som er lavet af UIP:


Jim Carrey


       AUGUST  2013


(16.08.13) KICK-ASS 2 HANDLINGEN

Om få uger er der dansk premiere på den længe ventede efterfølger til hittet "Kick-Ass" fra 2010. Jim Carrey spiller en fremtrædende rolle, men med lidt begrænset spilletid. Her er handlingen på dansk fra den danske distributør UIP:

For den diminutive, selvudnævnte superhelt Hit Girl vækker ingen udfordring større rædsel end … at skulle passe ind i en high schools teenagepigegruppe som bare Mindy. Faktisk vælger hun helst at pjække for at holde formen ved lige, og hun får snart selskab af den lidt ældre Dave, der i sin tid satte gang i bølgen af ’superhelte’ ved at optræde som Kick-Ass. Da de bliver afsløret i aktion mod en bande bøller, må Mindy imidlertid love sin værge at tage skolen og (gys) almindelige pigeting seriøst. Dave derimod bliver optaget i en gruppe superhelte under navnet Justice Forever, anført af Oberst Stars and Stripes. Her opdager han, at spændingen ved at gå med maske også kan være direkte ophidsende – i hvert fald for gruppens kvindelige medlem, Night Bitch. Men snart trues de selvudnævnte superhelte af The Motherfucker – ingen anden end Kick-Ass’ gamle nemesis Red Mist – der har brugt sin formue på at samle verdens afskum i sin hær, bl.a. den over 2 meter høje Mother Russia. Snart bliver det meget svært for Mindy ikke at trække i Hit Girl uniformen igen …

Jeff Wadlow har samlet hele holdet fra ”Kick-Ass” og tilføjet et endnu større og endnu mere farverigt persongalleri af superhelte og – skurke til gensynet med Dave og Mindy, der måske er gode til at bekæmpe forbrydelser, men til gengæld har svært ved at tilkæmpe sig en plads i det normale teenagehierarki. Aaron Taylor-Johnson og Chlöe Grace Moretz er tilbage som den dynamiske duo (eller noget i den stil) og Christopher Mintz-Plasse har fundet et endnu mere outreret kostume som The Motherfucker. Jim Carrey trækker i de nationale symboler som Oberst Stars and Stripes i ”Kick-Ass 2”.


Jim Carrey(10.08.13) Nye Kick-Ass 2 billeder

Mange billeder fra "Kick-Ass 2" er blevet lagt online af Universal.

Her følger udvalgte billeder af Jim Carrey:

Kick-Ass 2

Kick-Ass 2

Kick-Ass 2

Kick-Ass 2

Kick-Ass 2

© Universal(05.08.13) KICK-ASS 2 I AUGUST

Efter endt sommerferie er vi tilbage og klar til at sparke røv! Der venter en spændende måned med trailere, billeder og filmen i biografen.

Herunder er den amerikanske plakat. Den danske distributør United International Pictures har endnu ikke udsendt en dansk version.


Jim Carrey(15.07.13) FERIE PÅ JCN

Jim Carrey Nettet holder ferie, og opdateres ikke de næste 3 uger!

Når vi vender tilbage i starten af august bliver det med mange updates om "Kick-Ass 2". Jim Carrey er aktuel i den kommende film som Oberst Stars & Stripes. Filmen har premiere torsdag den 29. august.


(11.07.13) "DUM OG DUMMERE 2" OPTAGELSESSTART I SEPTEMBER

Jeff Daniels afslørede tidligere på ugen at "Dum og dummere 2" efter planen begynder optagelser til september. Daniels var gæst i et amerikansk talkshow, hvor han fik spørgsmål om filmen. Her afslørede han blandt andet hvornår filmen går i produktion og at efter planen skal den have premiere til december i 2014. Det vil dermed være præcis 20 år efter originalen udkom.

Både Jim Carrey og Jeff Daniels vender tilbage i "Dum og dummere 2", der instrueres af Peter og Bobby Farrelly, som også stod bag originalen.


Jim Carrey(10.07.13) VINDERE

"The Incredible Burt Wonderstone" konkurrencen er nu slut og vi har udtrukket fire heldige vindere:

Vindere af Blu-ray:
Peter Hansen, Slagelse
Ole Madsen, Herning

Vindere af DVD:
Fie B., Aalborg
Claus Nielsen, Gjellerup

Stort tillykke til vinderne og tak til de mange, der har deltaget i konkurrencen. Præmierne er afsendt i dag.

YES(01.07.13) NYE KICK-ASS 2 PLAKATER

Der er godt en måned til Jim Carrey's kommende action film "Kick-Ass 2" får dansk premiere. Filmen får premiere i samme tidsrum i en række lande i Europa. En af landene er England og som en del af deres markedsføring af filmen har de sendt en stribe karakter plakater ud. En af dem er med Jim Carrey.

Se nogle af de nye plakater her:

YES  YES(25.06.13) BURT WONDERSTONE AKTUEL

"The Incredible Burt Wonderstone" er i dag aktuel på DVD og Blu-ray.

Warner Bros. Entertainment har i dag udsendt filmen på de to formater. Herunder kan du se hvilket ekstra materiale der følger med. Værd opmærksom på at du skal købe Blu-ray versionen hvis du vil se materiale med Jim Carrey, da DVD versionen kun indeholder gag reel.

Ekstra materiale på Blu-ray:

"Steve Gray: The Brain Rapist - Raw":
- See The Brain Rapist as you've never seen him before... RAW! Witness first hand Steve Gray's (Jim Carrey's) performances 'uncut' as they were performed in front of the cameras. All the tension, all the screams, all the self-mutilation is live and uncensored
"Magic Demystified"-Making Movie Magic with David Copperfield:
- The comedy is hilarious but the magic is serious! Master magician and illusionist David Copperfield and magic instructor Jonathan Levit break the magicians' code (just a tiny bit) to show how "The Hangman" was created exclusively for the film, and demonstrate some of their signature sleight-of-hand tricks up close.
"Mishaps & Blunders":
- Gag Reel
"Vanish Act":
- Deleted Scenes & Alternate Takes.


Ekstra materiale på DVD:

Gag Reel:
- "Vanish Act"


Husk du kan også vinde filmen, klik her for at gå til konkurrencen. Konkurrencen løber i to uger.

YES(24.06.13) KONKURRENCE

I morgen er den længe ventede premiere af Jim Carrey's seneste film "The Incredible Burt Wonderstone". Her i Danmark udsendes filmen direkte på DVD og Blu-ray.

I den forbindelse er vi glade for, at vi i samarbejde med den danske distributør Warner Bros. Entertainment har lavet en konkurrence, hvor du kan vinde flotte præmier. Her har du mulighed for at vinde filmen på DVD eller Blu-ray.

Du skal blot besvare spørgsmålet på konkurrencesiden for at deltage i konkurrencen. Klik her for at gå til konkurrencen. Vindere kontaktes direkte og kan ses på konkurrencesiden.


YES


De sensionelle magikere Burt Wonderstone (Steve Carell) og Anton Marvelton (Steve Buscemi) har hersket over Las Vegas i årevis, og indtjent millioner med illusioner så store som Burts voksende ego. Men på det seneste er duoens største bedrag deres offentlige venskab, mens de privat er begyndt at hade hinanden. De står overfor en benhård konkurrence fra gademagikeren Steve Gray (Jim Carrey), som mere og mere opnår kultstatus med hvert utrolige stunt, som får deres show til at se gammeldags ud. Men der er stadig en chance for at Burt Wonderstone og Anton kan redde showet -- både på scenen og af den -- hvis Burt kan vende tilbage til det, der i begyndelsen fik ham til at elske magien.


(21.06.13) "DUM OG DUMMERE 2" TIL UNIVERSAL PICTURES

Det så i et kort øjeblik sort ud for "Dum og dummere 2", da filmstudiet Warner Bros. valgte at takke nej til at lave komedien. Nu har filmen dog fundet et nyt hjem hos Universal Pictures.

Planen er på nuværende tidspunkt, at optagelserne til "Dum og dummere 2" starter i løbet af sommeren, således at filmen er klar til at ramme biograferne i løbet af 2014 - 20 år efter originalen udkom.

Både Jim Carrey og Jeff Daniels vender tilbage i "Dum og dummere 2", der instrueres af Peter og Bobby Farrelly, som også stod bag originalen.


Jim Carrey(13.06.13) BURT WONDERSTONE PÅ DVD

Endelig får Jim Carrey's seneste film "The Incredible Burt Wonderstone" premiere i Danmark. Desværre kom den aldrig i biograferne, men senere på måneden er den aktuel på DVD og Blu-ray!

Køb den tirsdag den 25. juni. I filmsektionen kan du læse meget mere om filmen og ekstra materialet.


(12.06.13) WARNER DROPPER DUM OG DUMMERE 2

Efter lang tids forberedelse af en efterfølger til 90'er-komedien "Dum og dummere" har filmstudiet Warner Bros. nu takket nej tak til at lave filmen.

På trods af at Warner Bros. har takket nej til "Dum og dummere 2", så betyder det ikke nødvendigvis, at filmen er død, da projektet nu bliver tilbudt andre studier. Det ser dog ikke lyst ud for filmen, der allerede har været udsat af flere omgange.

I en overgang så alt ellers lyst ud for "Dum og dummere 2", idet de to originale hovedrolleindehavere, Jim Carrey og Jeff Daniels, var om bord filmen, samtidig med at det igen ville være instruktørparret Peter Farrelly og Bobby Farrelly, der være bag kameraet.


Jim Carrey(18.05.13) NY "KICK-ASS 2"-TRAILER

Universal Pictures har udsendt en hårdtslående ny trailer til "Kick-Ass 2", hvor den evigt barske Hit-Girl er i fokus.

I "Kick-Ass 2" er hele holdet fra den første film tilbage for at fortsætte kampen mod Red Mist, der har vokset med opgaven som kriminel leder og nu går under navnet The Mother Fucker. I kampen mod det onde får Kick-Ass denne gang ekstra hjælp fra nye helte som Battle Guy, Colonel Stars and Stripes og Doctor Gravity.

Foruden at bl.a. Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz og Christopher Mintz-Plasse vender tilbage, så medvirker også Jim Carrey, Donald Faison og John Leguizamo i filmen.

"Kick-Ass 2", der er instrueret af Jeff Wadlow ("Never Back Down"), står til at dele smæk ud i danske biografer 25. juli.


(10.05.13) JIM CARREY PLAKAT TIL "KICK-ASS 2"

Her få dage efter den første ucensurerede trailer til den kommende superhelte-film "Kick-Ass 2" blev udsendt, har Universal Pictures fulgt op med seks nye karakterplakater, som udover Kick-Ass og Hit-Girl også præsenterer os for bl.a. Mother Russia og Night Bitch.

I "Kick-Ass 2" er hele holdet fra den første film tilbage for at fortsætte kampen mod Red Mist, der har vokset med opgaven som kriminel leder og nu går under navnet The Mother Fucker. I kampen mod det onde får Kick-Ass denne gang ekstra hjælp fra nye helte som Battle Guy, Colonel Stars and Stripes og Doctor Gravity.

Foruden at bl.a. Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz og Christopher Mintz-Plasse vender tilbage, så medvirker også Jim Carrey, Donald Faison og John Leguizamo i filmen.

"Kick-Ass 2", der er instrueret af Jeff Wadlow ("Never Back Down"), står til at dele smæk ud i danske biografer 25. juli.


Jim Carrey(16.03.13) FØRSTE KICK-ASS 2 TRAILER

Universal Pictures har udsendt den første trailer til den kommende superhelte-film "Kick-Ass 2", der er af den ucensurerede af slagsen.

I "Kick-Ass 2" er hele holdet fra den første film tilbage for at fortsætte kampen mod Red Mist, der har vokset med opgaven som kriminel leder og nu går under navnet The Mother Fucker. I kampen mod det onde får Kick-Ass denne gang ekstra hjælp fra nye helte som Battle Guy, Colonel Stars and Stripes og Doctor Gravity.

Foruden at bl.a. Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz og Christopher Mintz-Plasse vender tilbage, så medvirker også Jim Carrey, Donald Faison og John Leguizamo i filmen.

"Kick-Ass 2", der er instrueret af Jeff Wadlow ("Never Back Down"), står til at dele smæk ud i danske biografer 25. juli.


(16.03.13) BURT WONDERSTONE TRAILER

Warner Bros. har udsendt den første trailer til komedien "The Incredible Burt Wonderstone", der har Steve Carell og Jim Carrey i hovedrollerne som to rivaliserende tryllekunstnere.

Filmen omhandler Las Vegas-tryllekunstneren Burt Wonderstone og hans partner, Anton Marvelton, der ikke længere formår at tiltrække de store publikummer, men i stedet konstant bliver overtrumfet af gadetryllekunstneren Steve Haines, som har en hel hær af billige tricks oppe i ærmet. Det bliver nu en hård opgave for Wonderstone at forblive relevant i den verden, som han tidligere dominerede, men ikke længere forstår.

Mens Carell har hovedrollen som Wonderstone, medvirker Steve Buschemi som Marvelton og Carrey som Haines. Derudover kan Olivia Wilde, James Gandolfini, Alan Arkin og David Copperfield også findes på rollelisten.

"The Incredible Burt Wonderstone" er instrueret af Don Scardino ("30 Rock") ud fra et manuskript af makkerparret John Francis Daley og Jonathan M. Goldstein, der sammen skrev "De satans chefer".
       DECEMBER  2011


(13.12.11) KONKURRENCE

Nedtællingen er begyndt til DVD og Blu-ray udgivelsen af "Poppers Pingviner". Pingvinerne indtager butikkerne om 2 uger den 27. december.
I samarbejde med den danske distributør SF Film har vi lavet en konkurrence, hvor du kan vinde flotte præmier. DVD-film, smart Pingvin taske og pingviner er på højkant.

Du skal besvare spørgsmålet på konkurrencesiden for at deltage i konkurrencen. Klik her for at gå til konkurrencen. Vindere kontaktes direkte og kan ses på konkurrencesiden.


YES(05.12.11) NY FILM - BURT WONDERSTONE

Jim Carrey har sluttet sig til "Burt Wonderstone", der skrives af John Francis Daley og Jonathan M Goldstein, som også stod bag "Horrible Bosses". Jim Carrey genforenes med Steve Carell for filmene "Bruce den Almægtige" og senest "Horton og Støvfolket Hvem", hvor de begge lagde stemmer til.

Filmen omhandler tryllekunstneren Burt Wonderstone (Carell) i Las Vegas, der går fra sin langvarige arbejdspartner for derefter at blive overtrumfet af en gadetryllekunstner (Carrey).

"Burt Wonderstone" instrueres af Don Scardino, der har en del erfaring fra TV-serier som "30 Rock", "Rescue Me" og "Law and Order".

Optagelserne begynder i Las Vegas i næste måned og New Line Cinema regner med at udgive filmen i 2013.


Jim Carrey       NOVEMBER  2011


(30.11.11) NOMINERET TIL PRIS

Nomineringerne til People's Choice Awards 2012 blev annonceret fornylig med Jim Carrey nomineret i kategorien 'Favorite TV Guest Star' for hans sjove gæsteoptræden i "The Office" i maj måned. Desværre går serien ikke på dansk TV i øjeblikket, så vi har måtte nøjes med klip fra YouTube.

For at vinde kræver det at folket stemmer på ham. Så vi kan kun opfordre alle til at stemme løs. En stemme om dagen indtil 6. december hvor der lukkes for stemmeafgivningen. Vinderne bliver offentliggjort i den direkte TV sending i USA den 11. januar. Normalt plejer det at blive udsendt på TV 2 Zulu en uges tid efter. Når det ligger fast kommer det her på siden.

Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) er showets vært.

Favorite TV Guest Star
- Gwyneth Paltrow, Glee
- Jim Carrey, The Office
- Katy Perry, How I Met Your Mother
- Kristin Chenoweth, Glee
- Michael J. Fox, The Good Wife


Jim Carrey(25.11.11) PINGVINERNE PÅ DVD I DECEMBER

Twentieth Century Fox udsender "Poppers Pingviner" på DVD og Blu-ray den 27. december. Flere infomationer om ekstra materiale håber vi at kunne bringe i starten af december. Indtil videre er her det danske cover.


Jim Carrey(18.11.11) 5 MILLIONER PÅ TWITTER

Jim Carrey har rundet en milepæl på hans Twitter-side. I sidste uge rundende han hele 5 millioner followers. Ganske imponerende, da det kun er godt et års tid han har haft siden. Følger du ikke Jim Carrey kan det stærkt anbefales, da han i perioder tweeter mange sjove billeder og skøre påfund. Find ham her: http://www.twitter.com/JimCarrey.


Jim Carrey
(06.11.11) NY VIDEO

Jim Carrey har opdateret hans hjemmeside den seneste måned. Flere nye videoklip, billeder og andre sjove detaljer kan findes på siden. Går man ind under Filmography kan man i filmsektionen for hans kommende film "Poppers Pingviner" se et behind the scenes klip, hvor han har skøjter på. Den er værd at tjekke ud. I en anden videosektion er der blevet uploadet en video med hans datter Jane der giver koncert i New Orleans. Besøg JimCarrey.com og udforsk siden, du vil sikkert kunne finde mange spændende og sjove elementer på siden.


Mr. Popper's Penguins       SEPTEMBER  2011


(16.09.11) PAUSE

På grund af travlhed opdateres hjemmesiden ikke før november måned. I stedet slå et smut forbi den amerikanske side som dagligt opdates med seneste nyt. http://www.jimcarreyonline.com.


       AUGUST  2011


(18.08.11) CONAN AKTUEL I BIFFEN

I dag har en ny Jim Carrey film premiere i enkelte biografer landet over. Det er dokumentarfilmen om Conan O'Brien. Efter den meget omtalte afsked med sin tidligere arbejdsplads, hvor han var vært for The Tonight Show efter Jay Leno, besluttede Conan O’Brien sig for at begive sig ud på en turné, som sendte ham rundt til 32 forskellige scener i USA. Hans kontrakt forbød ham at optræde på tv, men turnéen bestående af store doser komisk stand-up krydret med skøre musikalske indslag, hjalp ham med at genskabe den uundværlige kontakt med sine mange fans og udfylde det tomrum, som opstod inde i ham efter bruddet med tv. Turnéen byder på gæsteoptrædener af bl.a. Jim Carrey og Jon Stewart.

* * * * "Underholdende - O'Brien er tydeligvis i hopla" Berlingske

"Fascinerende... Underholdende og afslørende" Information

"Underholdende portræt" Politiken

Premiere i dag i Vester Vov Vov, Gentofte Kino, Ishøj Bio, Øst For Paradis, Biffen Aalborg, Nicolai Bio Kolding


Jim Carrey       JULI  2011


(28.07.11) AKTUEL I BIFFEN

I dag har Jim Carrey's nye film "Poppers Pingviner" dansk premiere. Den åbner i 75 biografer landet over. Se premierebiograferne i nyheden længere nede på siden. Filmen kan ses både i den originale udgave, samt en dansk udgave. I den danske udgave lægger Thomas Mørk stemme til Jim Carrey.

De danske medier har anmeldt filmen i morgenaviserne. Det er en noget blandet modtagelse filmen har fået, modsat de amerikanske medier. Kom selv med din vurdering af filmen på debatforumet på Jim Carrey Online.

Berlingske Tidende -
CinemaZone.dk -
Filmz -
Politiken -
Jyllands-Posten -YES
(23.07.11) KONKURRENCE

Torsdag har "Poppers Pingviner" premiere i de danske biografer. I samme forbindelse har du mulighed for at vinde fribilletter og merchandise. Konkurrencen kører i samarbejde med den danske distributør Twentieth Century Fox, hvor vi udlodder præmier.

Du skal besvare spørgsmålet på konkurrencesiden for at deltage i konkurrencen. Klik her for at gå til konkurrencen. Vindere kontaktes direkte og kan ses på konkurrencesiden.


YES
(17.07.11) RUNDER $100 MILLIONER

For en lille måned siden havde "Poppers Pingviner" amerikansk premiere. Siden har den hver uge haft premiere i en række lande rundt i verden, så den i dag kan ses i 38 lande. Filmen klarer sig ret godt indtjeningsmæssigt.

I USA har den foreløbig indtjent $61 millioner, derefter følger Australien med $11 millioner efter 3 weekender, Brasilien med $7 millioner efter 3 og Ruslandmed $4 efter 2. Totalt set giver det $100 millioner. Filmen er dog langt fra Jim Carrey's største successer, men bestemt mere end godkendt. Filmens budget er $55 millioner.


Mr. Popper's Penguins
© 20th Century Fox
(05.07.11) BESØGER BRASILIEN

Jim Carrey var i sidste uge på promotion tour til Brasilien. I anledning af biografpremieren på "Poppers Pingviner" i fredags i Brasilien var han i landet op til premieren. Her holdt han pressemøde og deltog ved en speciel visning af filmen i Rio de Janeiro. Her mødte flere af landets skuespillere op på den hvide løber. Blandt andet Rodrigo Santoros, der medvirkede i Jim Carrey's seneste film "I Love You Phillip Morris".

Ud over at promovere "Poppers Pingviner" blev der også tid til sightseeing i Rio. Han så bl.a. Cristo Redentor, den berømte kristusstatue på toppen af bjerget der ser ud over Rio. Da Jim Carrey stod ved statuen optog han en videosekvens, som han har uploadet til sin YouTube kanal. Se den her:
       JUNI  2011


(29.06.11) PREMIEREBIOGRAFER

"Poppers Pingviner" får premiere i 75 biografer i Danmark fra den 28. juli. Den vises derudover i Nuuk og i Tórshavn. Der skulle derfor være gode muligheder for at finde en biograf i nærheden, der har Jim Carrey's nye film på programmet. Twentieth Century Fox har offentliggjort, at følgende biografer viser den i premiereweekenden:

København
Palads, Cinemaxx

Omegn
Falkoner, Lyngby, Tåstrup, Albertslund, Ballerup, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Kastrup, Park, Rødovre, Vanløse

Provins
Birkelrød, Drive-in, Esbjerg, Fakse, Fredericia, Frederikshavn, Frederikssund, Frederiksværk, Grenå, Haderslev, Hammel, Haslev, Helsingør, Herning, Hillerød, Hjørring, Hobro, Holbæk, Holstebro, Hornslet, Horsens, Ikast, Kalundborg, Klovborg, Kolding, Køge, Lalandia, Langeland, Malling, Middelfart, Nuuk, Nyborg, Nyk. F, Nyk. M, Næstved, Odder, Odense, BC, Odense, CM, Randers, Roskilde, Ry, Rødding, Rønne, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Slagelse, Struer, Svendborg, Sønderborg, Thisted, Torshavn, Tønder, Varde, Vejle, Viborg, Vordingborg, Værløse, Åbenrå, Århus, BC, Århus, CM, Ålborg, BC, Års


Mr. Popper's Penguins
© 20th Century Fox(20.06.11) ÅBNER SOM NR. 3 i USA

"Poppers Pingviner" havde i fredags amerikansk premiere i 3.339 biografer. Konkurrencen i sommeren er skarp, da den åbnede samme weekend som Green Lantern og snart åbner Biler 2. I premiereweekenden var filmen den 3. mest indbringende på box office listen. En ganske fornuftig start.

1 Green Lantern - $53,174,303
2 Super 8 - $21,472,020
3 Poppers Pingviner - $18,445,355


Mr. Popper's Penguins
© 20th Century Fox(16.06.11) NYE BILLEDER

20th Century Fox har lagt 8 nye billeder ud på nettet fra Jim Carrey's kommende familiefilm "Poppers Pingviner".

Handlingen kort: Mr. Popper (Jim Carrey) er en ambitiøs forretningsmand, som ikke kender noget til de vigtige ting i livet. Mr. Popper forstår endelig, hvad han har manglet, da han arver seks pingviner, som ender med at forvandle hans luksuslejlighed til et vinterlandskab.

Se de nye billeder herunder:


Mr. Popper's Penguins

Mr. Popper's Penguins

Mr. Popper's Penguins

Mr. Popper's Penguins

Mr. Popper's Penguins
© Barry Wetcher, 20th Century Fox(02.06.11) TRAILER FOR POPPERS PINGVINER

Se traileren for "Poppers Pingviner". Den er lagt ud på YouTube af den amerikanske distributør. Der er den seneste uge dukket mange andre video klip og tv spots op på nettet. Klik på filmtitlen ovenover og se sektionen, hvor vi løbende indsætter de nye videoer.

God fornøjelse.
       MAJ  2011


(29.05.11) NY VIDEO PÅ JIMCARREY.COM

Jim Carrey har opdateret hans hjemmeside den seneste måned. Flere nye videoklip, billeder og andre sjove detaljer kan findes på siden. Går man ind under Filmography kan man i filmsektionen for hans kommende film "Poppers Pingviner" se et behind the scenes klip, hvor han har skøjter på. Den er værd at tjekke ud. I en anden videosektion er der blevet uploadet en video med hans datter Jane der giver koncert i New Orleans. Besøg JimCarrey.com og udforsk siden, du vil sikkert kunne finde mange spændende og sjove elementer på siden.


Mr. Popper's Penguins(15.05.11) VERDENSPREMIERE I JUNI

Efter en pause uden de store nyheder om Jim Carrey er vi igen klar til at bringe seneste nyt. Premieren på hans kommende film "Poppers Pingviner" rykker nærmere. Allerede i næste måned er der derfor verdenspremeire i USA på filmen. Jim Carrey går op ad den røde løber i LA den 12. juni.

I Danmark er filmen fortsat sat til premiere torsdag den 28. juli.


Mr. Popper's Penguins
© 20th Century Fox


       JANUAR  2011


(14.01.11) OFFICIELLE PENGUINS-BILLEDER

USA Today har lagt de første officielle billeder ud fra Jim Carrey's kommende familiefilm "Mr. Popper's Penguins", som distribueres af 20th Century Fox. Fem billeder kan ses af Jim Carrey, hvor han ses sammen med nogle af pingvinerne fra filmen.

Halvdelen af scenerne hvor der optræder pingviner er optaget med rigtige pingviner. Resten klares med 3D. Oprindeligt var filmen planlagt til at få premiere i USA den 12. august, men i dag er premieredatoen blevet rykket frem til den 17. juni. I Danmark er filmen sat til at få premiere torsdag den 11. august. Det er derfor sandsynligt at denne dato også kan blive flyttet.

Handlingen kort: Mr. Popper (Jim Carrey) er en ambitiøs forretningsmand, som ikke kender noget til de vigtige ting i livet. Mr. Popper forstår endelig, hvad han har manglet, da han arver seks pingviner, som ender med at forvandle hans luksuslejlighed til et vinterlandskab.

Se de nye billeder herunder:


Mr. Popper's Penguins

Mr. Popper's Penguins

Mr. Popper's Penguins

Mr. Popper's Penguins

Mr. Popper's Penguins
© Barry Wetcher, 20th Century Fox


       DECEMBER  2010


(26.12.10) VÆRT PÅ SNL!!

Meget spændende nyt. Jim Carrey skal i det nye år være vært på 'Saturday Night Live'. Det kendte direkte sketchshow, som 'Live fra Bremen' fra TV 2 er stærkt inspireret af. Det er Jim Carrey's 2 værtsrolle i showet. Første gang var tilbage i 1996, da han for alvor havde fået gang i karrieren med det ene hit efter det andet.

Showet sendes den 8. januar 2011. I Danmark sendes programmet på TV 2 Zulu, dog mange måneder forskudt. Der kan derfor ikke på nuværende tidspunkt sættes en dansk dato for programmet. Når vi nærmer os, kan du læse mere på Jim Carrey Nettet.


Penguins(11.12.10) NYE BILLEDER FRA PEGNUINS-FILMEN

Optagelserne til Jim Carrey's kommende film "Mr. Popper's Penguins" forløber planmæssigt. Produktionen er nu rykket til Staten Island Zoo, som i anledning af filmen skifter navn til New York Zoo. Den Zoologiske have har været lukket for gæster i de 3 dage optagelserne er planlagt på stedet.

Ligesom vi i sidste måned kunne vise nogle billeder fra settet, er der mange billeder tilgængelig fra Zoologisk have. Billeder kan ses ved tryk på billedet herunder.


Penguins


       NOVEMBER  2010


(29.11.10) MEDVIRKER I DAVID LETTERMAN

Jim Carrey's seneste film "I Love You Phillip Morris" havde dansk biografpremiere i april og blev i efteråret udgivet på DVD og Blu-ray. Det lidt besynderlige er, at filmen endnu ikke har haft amerikansk premiere. Efter mange forhindringer kan amerikanerne endelig se frem til at se filmen den 3. december, dog i meget begrænset omfang. Kun 6 biografer vil vise filmen.

Selvom den vises begrænset går den store promotion-tour i gang. Det betyder at Jim Carrey skal medvirke i 'Late Night with David Letterman' i starten af december. I Danmark sendes det en uge forskudt på TV 2 Zulu, derfor er det den 8. december, det kan ses på dansk TV. Så husk at slå ind på kanalen denne dag. Det bliver udsendt 2 gange i løbet af dagen. Om eftermiddagen og lige over midnat.


(20.11.10) FØRSTE BILLEDER FRA SETTET

I slutningen af oktober gik optagelserne i gang til "Mr. Popper's Penguins". Som tidligere beskrevet er de fleste skuespillere blevet offentliggjort på de mest fremtrædende roller.

Tidligere på ugen kunne forbipasserende få et lille indblik i filmen da hele produktionen filmede på Park Avenue i New York City. Det er der også kommet de første billeder ud af. Her ser man Jim Carrey (Tom Popper) på settet på en kold dag, hvor han har hænderne fulde af to bæreposer med gaver. Billeder kan ses ved tryk på billedet herunder.


Penguins(09.11.10) CHRISTMAS CAROL AKTUEL PÅ DVD

"Disney's A Christmas Carol" kan i dag købes på DVD, Blu-ray og Blu-ray 3D. Køb den i dag.

Senere på ugen vil vi i samarbejde med Disney lave en konkurrence.


A Christmas Carol
© Walt Disney Pictures


       OKTOBER  2010


(25.10.10) CHRISTMAS CAROL DVD FEATURES

Tidligere på måneden kunne vi oplyse om DVD premieren for Jim Carrey's julehit "
Disney's A Christmas Carol", der blev set af over 50.000 tilskuere i de danske biografer sidste jul. Nu er der kommet flere oplysninger om udgivelsen, og det ser ganske interessant ud. Så husk at sætte et kryds i kalenderen ud for tirsdag den 9. november, for det er en film der hører til i samlingen. Ikke mindst da Disney har prioriteret ekstra materialet højt.

Filmen udsendes udover DVD på Blu-ray, samt en særlig Blu-ray 2-Disc Combo Pack i 3D. Der kræves derfor særligt udstyr for at få samme oplevelse som i 3D biograferne. Nedenunder kan ekstra materialet ses:

Extra DVD
o Capturing Dickens: A Novel Retelling - Journey Through The Creative Process And See How This Time-Traveling Holiday Ghost Story Came To Life
o On Set With Sammi - A Kid's Eye View Of An "Anything-But-Average" Day
o Deleted Scenes

Extra Blu-ray
o Behind The Carol: The Full Motion Capture Experience
- A Revealing Feature-Length Picture-In-Picture Viewing Mode Captures It All
o Countdown To Christmas Interactive Calendar - 25 Days Of Holiday Surprises
o Capturing Dickens: A Novel Retelling - Journey Through The Creative Process And See How This Time-Traveling, Holiday Ghost Story Came To Life
o On Set With Sammi - A Kid's Eye View Of An "Anything-But-Average" Day
o Deleted Scenes

2-DISC COMBO PACK
Disc 1 - Blu-ray 3D Feature Film + Bonus
o Mr. Scrooge's Wild Ride - Discover How 3D Helped Bring A Whole New Dimension To Charles Dicken's Classic Tale

Disc 2 - Blu-ray Feature Film + Bonus
o Behind The Carol: The Full Motion Capture Experience
- A Revealing Feature-Length Picture-In-Picture Viewing Mode Captures It All
o Countdown To Christmas Interactive Calendar - 25 Days Of Holiday Surprises
o Capturing Dickens: A Novel Retelling
o Deleted Scenes


A Christmas Carol
© Walt Disney Pictures(20.10.10) MEDVIRKENDE I PENGUINS

Rollelisten til Jim Carrey's kommende familiefilm "Mr. Popper's Penguins" begynder at se meget spændende ud. En del af de medvirkende er blevet annonceret. Blandt dem er blandt andet Carla Gugino (Sin City, Watchman), der spiller Mrs. Popper. David Krumholtz som havde hovedrollen i den populære serie Numb3rs har fået rollen som Mr. Popper's nabo. Philip Baker Hall som havde roller i The Truman Show og Bruce den Almægtige, som spiller en investor den vil hjælpe Mr. Popper med at finansere planer for pingvinerne. Optagelserne til filmen er i gang i New York.


Penguin


Medvirkende i "Mr. Popper's Penguins":

Jim Carrey..................... Tom Popper
Carla Gugino.................. Amanda
Ophelia Lovibond............ Pippi
Philip Baker Hall.............. Franklin
David Krumholtz.............. Kent
James Tupper................. Rick
Clark Gregg.................... Nat Jones
Andrew Stewart-Jones..... Daryl
Curtis Shumaker.............. Sanitation Officer
James Chen.................... Fish and Game Officer
Maxwell Perry Cotton....... Billy


(11.10.10) CHRISTMAS CAROL PÅ DVD 9/11

Jim Carrey's seneste film i biograferne "Disney's A Christmas Carol" udsendes på DVD og Blu-ray i Danmark den 9. november. Der er endnu ikke mange oplysninger om ekstar materiale på den danske udgivelse. Vi håber at kunne bringe mere nyt sidst på måneden.


A Christmas Carol
© Walt Disney Pictures(04.10.10) OPTAGELSESSTART I DAG

For nylig underskrev Jim Carrey kontrakten for at medvirke i den kommende familiefilm "Mr. Popper's Penguins". I dag indledes optagelserne i New York.

Det er fortsat lidt begrænset hvad der er offentliggjort af medvirkende til filmen. Jim Carrey spiller Mr. Popper og Carla Gugino hans kone. Derudover vil det noget mere ukendte britiske skuespiller Ophelia Lovibond spiller Mr. Popper's personlige assistent i filmen.


Penguin


       SEPTEMBER  2010


(21.09.10) GUGINO OGSÅ VILD MED PINGVINER

I sidste måned kunne vi fortælle at Jim Carrey havde undskrevet kontrakten om at medvirke i den kommende familiefilm "Mr. Popper's Penguins", der er baseret på bogen af samme navn af Richard og Florence Atwater. Børnebogen er også udgivet på dansk under navnet 'Hr. Poppers Pingviner'.

I dag er den kvindelige hovedrolle på plads. Det bliver Carla Gugino, kendt fra filmene "Sin City" og "Watchman". Hvis alt går efter planen begynder optagelserne i november. Mere nyt om rollebesætning og optagelsesstart følger når vi har flere oplysninger.

Filmen laves som live-action med skuespillere og så CGI-pingviner. Det vil derfor være i samme stil som vi kender fra filmene med "Alvin og de frække jordegern" og den kommende "Yogi Bear". Mark Waters (Mean Girls, The Spiderwick Chronicles) intruerer.


Penguin


(07.09.10) DVD KONKURRENCE

I dag udgives "I Love You Phillip Morris" på DVD og Blu-ray. I samme forbindelse har du mulighed for at vinde filmen på DVD og andet merchandise. Konkurrencen kører i samarbejde med den danske distributør Scanbox Entertainment, hvor vi udlodder DVD'er, t-shirt, soundtrack og badgets.

Du skal besvare spørgsmålet på konkurrencesiden for at deltage i konkurrencen. Klik her for at gå til konkurrencen. Vindere kontaktes direkte og kan ses på konkurrencesiden.


I Love You Phillip Morris
EuropaCorp


(04.09.10) PHILLIP MORRIS DVD

På tirsdag har "I Love You Phillip Morris" DVD premiere i Danmark og udsendes samtidig på Blu-ray. Det var desværre ikke alle, der havde mulighed for at se filmen i en biograf i nærheden. Derfor er det godt nyt, at filmen snart er ude på DVD. Vi har kigget lidt nærmere på det ekstra materiale, der kan findes på skiven. Hold desuden øje med hjemmesiden i næste uge, hvor vi kører en konkurrence.

Ekstra materiale:
- Scene selection
- Making of
- Sneak previews af:
  Pope Joan, The Messenger, Youth in Revolt,
  Valhalla Rising, I Love You Phillip Morris

Jim Carrey


       AUGUST  2010


(26.08.10) PHILLIP MORRIS FÅR PREMIERE I USA

Jim Carrey's seneste film "I Love You Phillip Morris" havde premiere i Danmark tilbage i april måned. Resten af Europa har også i løbet af foråret og sommeren haft premiere på filmen - undtagen USA!

Det må siges at være noget uvant, at USA kommer i sidste række, men det skyldes flere faktorer. Franske EuropaCorp producerede filmen tilbage i 2008 uden at have en aftale med en amerikansk distributør om udsendelse på det amerikanske marked. Det skulle så vise sig at være noget sværere at sælge filmen videre, da filmen var færdiglavet i begyndelsen af 2009. Den fik premiere på Sundance filmfestivalen i januar 2009, hvor målet var at få en aftale i hus. Det blev først efter endnu en screening på Cannes filmfestival, at det lykkedes, at få en aftale med det nystartede firma Consolidated Pictures Group. De ville udsende den i Februar 2010. Da datoen så nærmeste sig blev den rykket til marts og farcen gentog sig igen og igen frem til maj. Altså et år var gået efter de havde erhvervet sig rettighederne til filmen og stadig var de ikke i stand til at opfylde den aftale de havde lavet med produktionsselskabet.


Jim Carrey


Efter en retssag i løbet af sommeren har EuropaCorp solgt rettighederne videre til en ny amerikansk distributør ved navn Roadside Attractions. Endelig ser det ud til at amerikanerne kan se Jim Carrey og Ewan McGregor i denne film. De skal dog vente til fredag den 3. december 2010.

I Danmark kan vi allerede glæde os til den 7. september når "I Love You Phillip Morris" udsendes på DVD og Blu-ray. Mere om udgivelsen i september.


(20.08.10) NY FILM MED PINGVINER

I sidste måned kunne vi fortælle om et nyt projekt for Jim Carrey. I dag kan en ny film tilføjes til hans kalender. Det ser ud til at dette projekt skal optages først. 20th Century Fox's har udsendt en pressemeddelelse, om at Jim Carrey har hovedrollen i deres kommende familiefilm "Mr. Poppers Penguins", der er baseret på bogen af samme navn af Richard og Florence Atwater. Børnebogen er også udgivet på dansk under navnet 'Hr. Poppers Pingviner' og kan findes hos boghandleren.

Filmen laves som live-action med skuespillere og så CGI-pingviner. Det vil derfor være i samme stil som vi kender fra filmene med "Alvin og de frække jordegern" og den kommende "Yogi Bear". Mark Waters (Mean Girls, The Spiderwick Chronicles) intruerer.


Penguin


Filmen skal efter planen optages til efteråret med forventet premiere i sommeren 2012. Mere nyt om projektet følger så snart vi har mere info om filmen med rollebesætning og optagelsesstart.


       JULI  2010


(21.07.10) JIM CARREY I "PIERRE PIERRE"

Jim Carrey har ikke været på et filmset siden han filmen "I Love You Phillip Morris" i sommeren 2008. Næsten 2 års pause fra skuespillet, men det ser ud til at det sart får en ende. For ifølge den amerikanske hjemmeside Deadline.com har instruktøren Larry Charles (Brüno og Borat) netop underskrevet kontrakt på at skulle instruere Jim Carrey i komedien "Pierre Pierre"


Jim Carrey


I filmprojektet, som regnes med at blive lavet for lidt over 20 mio. dollars, skal Carrey portrættere en yderst ubehøvlet og provokerende franskmand, som bringer et stjålent maleri fra Paris til London.

Manuskriptet til filmen, som er begået af Edwin Cannistraci og Frederick Seton, blev solgt for 2 år siden for 1 mio. dollars, hvor Carrey også dengang var tilknyttet som stjerne, men med Jason Reitman ("Juno", "Up in the Air") som instruktør. Da Reitman droppede filmen, blev projektet lagt på køl - indtil nu.


(15.07.10) JIM CARREY PHOTOSHOOT

George Lange is en fotograf. Han er ikke bare en tilfældig fotograf, han er nok en af de bedste fotografer i LA, der har mange af Hollywood skuespillerne på sin liste. For mange af de store amerikanske magaziner har han mange gange lavet flere fotoserier med Jim Carrey. For bl.a. Newsweek, Esquire, USA Weekend.

Tilbage i 1994 var han heldig at tilføje Jim Carrey på hans liste af klienter og siden er det blevet til over 5 jobs. Senesti forbindelse med "Bruce den Almægtige", hvor han var hyret til at lave alt promotion materialet, bl.a. filmplakaterne. I en artikel fortæller han til Jim Carrey Online og de mange gange han har arbejdet sammen med Jim Carrey. Det er meget spændende læsning.
Klik her for at læse artiklen eller klik her for at se alle hans billeder.


Jim Carrey


       JUNI  2010


(21.06.10) PHILLIP MORRIS PLAKATER

Mange nye filmplakater fra "I Love You Phillip Morris" er lagt ud i JCO's Billedgalleri. I forvejen kunne den danske plakat ses i galleriet, men der er nu tilføjet plakater fra flere end 26 lande. Selvom det er samme film er der faktisk stor forskel på designet at de forskellige landes plakater. Nedenunder er små udgaver af dem fra Frankrig, Japan, Taiwan, Italien, Holland, Syd Korea, Hong Kong og Brasilen. Klik på dem og se den fulde version::


I Love You Phillip Morris  I Love You Phillip Morris  I Love You Phillip Morris

  I Love You Phillip Morris  I Love You Phillip Morris

I Love You Phillip Morris  I Love You Phillip Morris  I Love You Phillip Morris
(01.06.10) PHILLIP MORRIS PÅ DVD I SEPTEMBER

Scanbox Entertainment har på deres hjemmeside annonceret at "I Love You Phillip Morris" udgives på DVD og Blu-ray den 7. september. Filmen har desværre ikke klaret sig så godt som man kunne håbe i biograferne, da den allerede er ude af Top10 over de mest sete film. Det er derfor glædeligt at ikke går så lang tid før filmen kan købes. Filmen kan lejes fra slutningen af august.


Jim Carrey


       MAJ  2010


(03.05.10) JIM CARREY SOM SUPERMAN

Forrige weekend optrådte Jim Carrey til to udsolgte comedy shows. Det var ikke hans egen shows, men hans ven og kollega Conan O'Brien. Efter han blev fyret som vært på 'The Tonight Show' tidligere på året har han arbejdet på showet med titlen "The Legally Prohibited from Being Funny on Television Tour", med reference til hans job på TV.


Jim Carrey


Mens Conan O'Brien sang kom Jim Carrey ud på scenen i en surprise optræden i fuld Superman dragt. Sammen sang de duet med "It's Not Easy to be Me." Der var stort bifald til dette indslag. Du kan se et videoklip på Jim Carrey Online,
klik her.       APRIL  2010


(20.04.10) ÅBNER SOM NR. 8

Efter weekenden er "I Love You Phillip Morris" røget ind som nr. 8 på biografhitlisten efter de første 4 dage. Ikke specielt prangende. Filmen åbnede i ca. 20 biografer, som er en relativ lille åbning, men man kan desværre ikke komme uden om at det var en skuffende placering. Filmen blev set af godt 5.000 tilskuere.

Hvorfor det er gået sådan er svært at sige. Der har kørt en TV kampagne på flere kanaler med et TV spot, måske kunne den være gjort lidt mere interessant. Spændende at se hvordan filmen klarer sig når den bliver sendt rundt blandt de danske biografer.


I Love You Phillip Morris
EuropaCorp


(15.04.10) AKTUEL I DAG - 5 STJERNER

"I Love You Phillip Morris" er fra i dag aktuel i biografen. Se de her i weekenden! Husk også at deltage i vores konkurrence. Filmen har fået middelkarakterer i de fleste TV programmer og aviser i dag. Bedst er anmeldelsen fra B.T., som giver filmen 5 stjerner og uddyber:
"Jim Carrey kan simpelthen det hele. Og i denne medrivende homo-komedie viser han endnu engang, hvordan umiddelbar falde-på-halen-komedie kan kombineres med det let truende mørke og de mest effektive virkemidler fra både drama, spænding og den reneste romance."


I Love You Phillip Morris
EuropaCorp


Her er nogle anmeldelser samlet:

Berlingske Tidende -
B.T. -
CinemaZone.dk -
Ekstra Bladet -
Filmland.dk -
Filmland, DR P1 -
Filmz.dk -
Go' Morgen Danmark, TV 2 -
Jyllands-Posten -
Onfilm.dk -
On-Z.dk -
Out & About -
Politiken -
Premiere, DR2 -(13.04.10) ANMELDELSER PÅ TV

I overmorgen er der dansk premiere på "I Love You Phillip Morris". I løbet af ugen omtales filmen i diverse TV programmer. Blandt andet i DR2's filmmagasin DR2 Premiere, hvor det i denne uge var Thure Lindhardt, der anmeldte ugens premierer. Hold øje med følgende programmer:

12/4 DR2 Premiere - (Gense her) 15/4 Go' Morgen Danmark på TV 2
16/4 kl. 14.03 på Filmland i P1


I Love You Phillip Morris
EuropaCorp


Tilmeld dig den officielle Facebook gruppe her:
Facebook: I Love You Phillip Morris.


(10.04.10) KONKURRENCE

Vi er klar med den store konkurrence med "I Love You Phillip Morris". I forbindelse af filmens premiere i biografen fra på torsdag har du mulighed for at vinde merchandise og billetter til filmen. I samarbejde med den danske distributør Scanbox Entertainment udlodder Jim Carrey Nettet t-shirts, soundtracks og biobilletter til filmen.

Du skal besvare spørgsmålet på konkurrencesiden for at deltage i konkurrencen. Klik her for at gå til konkurrencen.


I Love You Phillip Morris
EuropaCorp


(09.04.10) PREMIEREBIOGRAFER

"I Love You Phillip Morris" får premiere i 20 biografer i Danmark fra den 15. april. I følgende biografer:
CinemaxX, Kbh., Århus og Odense. Palads – Empire - Metropol, Kbh. - Kinopalæet, BioCity Tåstrup - BioCity Århus - BioCity Odense - BioCity Aalborg, - Kolding BioCenter - Silkeborg Bio, - BioCity Randers - Fotorama, Viborg - Kino Ro’s Torv, Roskilde - Cinemacenter, Helsingør - Scala, Nykøbing F. - Bio Center Hjørring - Panorama, Slagelse


I Love You Phillip Morris
EuropaCorp


(08.04.10) I LOVE YOU PHILLIP MORRIS UPDATE

Der er i dag blot 1 uge til den danske premiere på den længe ventede komedie "I Love You Phillip Morris". Den kommende uges tid vil vi poste meget nyt om filmen, så du er helt opdateret. I morgen åbner en konkurrence med præmier fra filmen, venligst sponsoreret af den danske distributør Scanbox Entertainment. Læs mere på Jim Carrey Nettet i morgen.


I Love You Phillip Morris
EuropaCorp


Løbende den næste uge vil vi tilføje nyt på filmsektionen "I Love You Phillip Morris", hvor vi samler alt om filmen. Historien, plakat, billeder, info, trailere, websites, tilskuertal, indtjening, anmeldelser fra pressen og meget mere.

I kalenderen vil vi også indsætte TV programmer hvor filmen omtales. Scanbox Entertainment har desuden oprettet en Facebook Gruppe om filmen. Tilmeld dig gruppen her:
Facebook: I Love You Phillip Morris.


(07.04.10) CARREY SINGLE IGEN

Jim Carrey og Jenny McCarthy har i fem år været ét af Hollywoods mest beundrede og elskede par. Men nu er det slut. Jim Carrey lagde selv den kortfattede besked ud på sin Twitter-siden tidligere på dagen.


(06.04.10) JIM CARREY VINDER FILMPRIS

Sidste weekend blev Kids' Choice Awards 2010 afholdt, hvor den amerikanske ungdom hylder deres idoler indenfor film, tv og musik. Og Jim Carrey var igen i år nomineret. Nomineret i kategorien "Favorite Voice from an Animated Movie" for "Disney's A Christmas Carol", som også var nomineret i kategorien bedste animerede film.

Jim Carrey vandt prisen med hjælp fra stemmer fra ungdommen. Det er desuden 6. gang han løber med prisen. Senest i 2004 for "Bruce den almægtige". Nickelodeon Kids Choice Awards bliver vist den 10. april kl. 17.05 på Nickelodeon Danmark.       MARTS  2010


(25.03.10) JIM CARREY SITE VINDER

I sidste måned kunne vi fortælle at Jim Carreys nye hjemmeside var blevet nomineret til den prestigefyldte web awards - South by Southwest Web Awards.

Priserne blev uddelt ved en ceremoni sidste uge i LA. Blandt de fem nominerede løb Jim Carrey's officielle hjemmeside med prisen.
JimCarrey.com vandt i kategorien bedste officielle celeb website.

Hjemmesiden blev lanceret sidste oktober og er allerede blevet meget populær blandt fans på grundt af de unikke og attraktive features i form af indbygget Twitter og videoklip center. Siden giver et godt billede af Jim Carrey's liv, både privat og professionelt.

Jim Carrey Nettet giver vores varmeste lykønskninger til Jim Carrey, hele hans team og 65 Media, som har arbejdet på at bygge hjemmesiden.


Jim Carrey Site
Besøg siden(16.03.10) NYT FILMKLIP FRA PHILLIP MORRIS

Den engelske hjemmeside Guardian kunne fornylig bringe et eksklusivt filmklip fra Jim Carrey's kommende komedie "I Love You Phillip Morris". I klippet besøger Steven Russell (Jim Carrey) sin mor (Morgana Shaw).

Klik på billedet for at se filmklippet:


I Love You Phillip Morris
EuropaCorp


I komedien, som er baseret på en rigtig historie, spiller Carrey den gifte familiefar Steven Russel, som begiver sig på den forkerte side af loven og havner i fængselssystemet i Texas. Her forelsker han sig i sin cellekammerat, Phillip Morris (Ewan McGregor) - en forelskelse, der fører ham til fire flugtforsøg, blandt andet ved at iscenesætte sin egen død efter AIDS og underskrive sin egen dødserklæring.

I Danmark distribueres filmen af Scanbox Entertainment. Filmen er sat til at få premiere den 15. april.


(06.03.10) UNDER THE SEA PÅ DVD

Warner Brothers har annonceret udgivelsesdatoen for "Under the Sea 3D", som sidste år havde premiere i USA. En dokumentarfilm hvor Jim Carrey er fortælleren. Filmen har ikke fået dansk premiere, og det er desværre ikke sikkert den bliver vist. I så fald skulle det være på Planetariet i København, men efter sigende har de ikke det helt nye udstyr til at kunne fremvise film i 3D. Derfor er den 30. marts dagen hvor den kan købes på DVD og Blu-ray. Den kan bestilles fra Amazon.com.


Under the Sea
© Warner Home Video


Special Features Exclusive to Blu-ray:

- Expedition #1: Papua New Guinea - New Britain
- Expedition #2: Papua New Guinea - Milne Bay
- Expedition #3: South Australia
- Expedition #4: The Great Barrier Reef
- Expedition #5: Indonesia

- Filming Under the Sea

Dokumentarfilmen "Under the Sea 3D" er en sequel til den meget succesfulde film "Det blå Ocean 3D", som havde premiere i 2006 verden over. Men den har været så populær at den stadig viser over hele verden her 2 år efter, og altså stadig i København! I forgængeren er det Kate Winslet og Johnny Depp der lægger stemme til de fantastiske undervandsbilleder.       FEBRUAR  2010


(28.02.10) BEDSTEFAR

Jim Carrey kan kalde sig bedstefar. Fredag aften fødte hans datter Jane Carrey en lille dreng, som hun har fået sammen med sin mand Alex Santana, der er forsanger i metal bandet ”Blood Money”.


Jim Carrey


Hans barnebarn kommer til at hedde Jackson Riley Santana.


(25.02.10) STEM PÅ JIM CARREY'S SITE

Sidste oktober lancerede Jim Carrey sin officielle hjemmeside. En side der blev rigtig godt modtaget og giver et billede af hvad der rører sig i og omkring Jim Carrey's liv. Hjemmesiden er meget kreativ og opbygget i flash. Jævnligt tilføjer Jim nye billeder der kan findes rundt omkring på hjemmesiden.

Forleden blev nomineringerne til den årlige web prisuddeling ved navn South by Southwest Web Awards offentliggjort, og her var Jim Carrey's site blandt de nominerede.

Det er brugerne der beslutter hvem der løber med priserne. Det gøres ved stemmeafgivning i de enkelte kategorier. Der kan stemmes frem til og med den 5. marts, hvorefter vinderne offenliggøres ved et show i LA den 14. marts. Besøg sitet og stem herunder:


Jim Carrey Site
Stem Idag


Nominees in the category: Film / TV Sites related to actors, television, films and the film industry, as well as destinations that offer streaming video content.

- Jim Carrey - Official Site
- Despicable Me (teaser site)
- Empire of the Word
- TCM 15 Anniversary
- Transformers 2


(15.02.10) AMERIKANSK HJEMMESIDE OPDATERET

Den officielle hjemmeside for "I Love You Phillip Morris" er blevet opdateret. Dog er det ikke den helt store opdatering, men der kan trods alt findes den nye trailer, forskellige filmklip, billeder fra filmen og nogle anmeldelser af filmen.

Tidligere på ugen havde filmen fransk premiere for Jim Carrey og Ewan McGregor var i Paris til den røde løber og deltagelse i talkshows.       JANUAR  2010


(25.01.10) NYE BILLEDER FRA ILYPM

12 nye billeder fra Jim Carrey's kommende film "I Love You Phillip Morris" er blevet frigivet af franske EuropaCorp. Også en ny version af filmplakaten er dukket op i England. Klik på billederne herunder for at se dem i større opløsning på JCO:


Billeder

I Love You Phillip Morris

I Love You Phillip Morris

I Love You Phillip Morris

I Love You Phillip Morris

© EuropaCorp


Plakat

I Love You Phillip Morris


(18.01.10) AMERIKANSK FILMPLAKAT

Den amerikanske distributør Consolidated Pictures Group har fået fremstillet en ny plakat for "I Love You Phillip Morris". En noget anderledes version end den seneste plakat vi tidligere har beskrevet i sidste måned. Klik på billedet herunder for at gå til JCO for stor visning:


I Love You Phillip Morris


Filmen får dansk premiere i løbet af foråret.


(10.01.10) CARREY ER PEOPLE'S FAVORITE!

Sikke en start på det nye år. Ved den årlige prisuddeling 'People's Choice Awards' var Jim Carrey nomineret i kategorien 'People's Favorite Comedic Star' og folket har talt. Jim Carrey vandt over navne som Adam Sandler, Ben Stiller, Vince Vaughn og Ryan Reynolds.


Jim Carrey


Showet blev sendt i USA på CBS og mere end 60 millioner amerikanere havde stemt på deres favoritter op til prisuddelingen.


(05.01.10) INTERNATIONAL FILMPLAKAT

IMPAward.com kan fremvise en ny international plakat for "I Love You Phillip Morris". Plakaten stammer fra Rusland og viser Jim Carrey og Ewan McGregor. Klik på billedet herunder for at gå til JCO for stor visning:


I Love You Phillip Morris       DECEMBER  2009


(28.12.09) JAPANSK PHILLIP MORRIS SITE

Den japanske distributor 'Asmik Ace Entertainment' har lanceret den officielle hjemmeside for Jim Carrey's kommende komedie "I Love You Phillip Morris". Filmen er foreløbig sat til dansk premiere til februar. Det kan dog ændre sig da den amerikanske premiere netop er flyttet til den 26. marts.


I Love You Phillip Morris
© Asmik Ace Entertainment


I komedien, som er baseret på en rigtig historie, spiller Carrey den gifte familiefar Steven Russel, som begiver sig på den forkerte side af loven og havner i fængselssystemet i Texas. Her forelsker han sig i sin cellekammerat, Phillip Morris (Ewan McGregor) - en forelskelse, der fører ham til fire flugtforsøg, blandt andet ved at iscenesætte sin egen død efter AIDS og underskrive sin egen dødserklæring.       NOVEMBER  2009


(16.11.09) GODE ANMELDELSER TIL CHRISTMAS CAROL

Flere anmeldelser er tilføjet vores sektion med "Disney's A Christmas Carol", hvor du kan finde diverse facts om den aktuelle julefilm med Jim Carrey i de store roller. Du vil derfor kunne finde anmeldelser fra 17 forskellige medier fra aviser, internetsites og TV programmer. Fælles for annmelderne er, at de har været godt underholdt og har givet den over middel i karakter.

"Et overflødighedshorn af en julefortælling"
- Kristeligt Dagblad

"...visuelt bragende flot med kamerature og 3D-effekter, man næsten kun kan drømme om i virkelige film"
- Berlingske Tidende

"Småuhyggelig, småirriterende, men imponerende film, der har mere dybde og mere på hjerte end de fleste andre Disney produktioner"
- Premiere


A Christmas Carol
© Walt Disney Pictures


(10.11.09) SLØV START

I fredags havde "Disney's A Christmas Carol" premiere landet over. Endelig en ny Jim Carrey film på det hvide lærred! Men desværre var det ikke alle fans, der var strømmet til biografen for at se den nye julefilm. Det blev derfor en lidt sløv start for filmen, da den kun åbnede som nr. 6 i premiereweekenden. Nr. 1 var den danske film "Julefrokosten".

Hvad grunden til den sløve start er kan diskuteres. Men det faktum at det er en julefilm og med premieredato i begyndelsen af november, kan have noget at sige. Det kunne tænkes at man vil vente lidt med at se filmen til julen er lidt tættere på. I USA fik filmen tilgengæld en pæn start og åbnede som en klar nr. 1.


A Christmas Carol
© Walt Disney Pictures(06.11.09) AKTUEL I BIFFEN

"Disney's A Christmas Carol" har i dag Danmarkpremiere i over 35 biografer. Både almindelige forevisninger og i 3D.

Pressen har taget meget godt imod filmen. Berlingske Tidende giver den 4 ud af 6 stjerner og giver den disse ord med på vejen:
"...visuelt bragende flot med kamerature og 3D-effekter, man næsten kun kan drømme om i virkelige film."

Anmeldelser fra pressen tilføjes i uge 46 i vores store filmsektion.


A Christmas Carol
© Walt Disney Pictures
Tidligere nyheder...